25 februari 2012

Fest på dysfunkvis - en guide till den perfekta festen

Ingridienser:
Så många medlemmar av dysfunkfamiljen som möjligt
Pojkar som kan laga mat åt fulla flickor
Fulla flickor som sminkar sig och inte kan välja kläder
En hel del "Hojt och Zingo"
Liz lägenhet

För att få så bra effekt av kvällen som möjligt är det viktigt att familjens alla medlemmar bestämt sig för att det ska partas så inåthelvete. Man samlas i en lagom stor lägenhet och ser till att ingen någonsin har ett tomt glas i handen. Det är viktigt att hjälpas åt inom familjen därför uppskattas alla smakråd, komplimanger, "men du kan sitta i mitt knä om det är ont om plats", fyllestöd och djupa diskussions invites! Det kan vara bra för värdinnans skull att hålla Cecilia borta från allt som kan komma till skada så som, stolar, bord, lampor, gardiner, djur, andra människor eller kök. Att göra om liz stolar till Gröna Lunds åkattraktioner slutar antagligen på golvet och försök till spontandans efter ölspel kan ge upphov till omöblemang i diverse garderobsutrymmen. Det är viktigt att hålla
en jämn vätskenivå, en jämn låg nivå på skämten och se till att ha högt i tak när det kommer till diskussioner. Om du känner att du inte vill ha bilder av sexuellt inslag så bör du undvika festen i sin helhet. Se till att få med alla Norrlänningar och Stockholmare till Krogen och att få hem alla 92 or medans de fortfarande har styrfart. Se till att dansa aset av dig, kramas med allt och alla och Serious Talks funkar bäst under patologisk fylla och efter tre på natten. Om ni följer alla råd så kommer festandet bli trevligt och familjen kommer vara glad även dagen efter.

En artig grej att göra är att ringa och se om alla tog sig hem och med vem, att ingen incest begåtts inom familjen och alla erbjuder sig självfallet att städa alternativt sanera värdinnans lägenhet dagen efter. Så länge man får äta en bakispizza först!

Och vi som inte fick nog igår kör idag igen på samma vis!
Vi syns i dimman på dansgolvet!
SKÅL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar