12 januari 2012

Ja hon lever

Efter allt vad Julhelg och nyår heter är hon nu på plats i Västerbotten igen.
Det känns skönt att vara hemma
även om tentaångestvinden drar över campus
Därav kommer här en lista på olika sätt att plugga inför tenta.
Jonas - Ses oftast i UB med Cecilia. Efter klockan 14.00 så börjar han stint kolla in i datorn. Inte för att plugga utan för att spela fantasy-kortspel.
Cecilia - Ses oftast i UB med Jonas (no shit Sherlock) djupt försjunken i tentafrågor och avtalslagar. Tittar upp ibland för att snacka skit med Jonas, alternativt för att lägga in en ny snus.
Joel - sa för en vecka sen att han ville skriva tentan då. Pluggar ändå något som ingen förstår förutom Anton då dessa herrar bedriver någon sorts privat herrklubb där man drar djupa analyser på dass. (det är den snälla versionen)
Pontus - Sitter hemma på sin kammare och när han får tråkigt så skickar han saker i stil med att kvinnor passar bäst i köket för att väcka reaktioner hos autist-cecilia som alltid kombinerar tentaplugg med facebook chatten.
Neila - Äter inte, Sover inte. Så jag antar att hon pluggar och nojjar sig.

Så just nu är inte vi så roliga här i dysfunkfamiljen, vi ses på kvällarna och ser film men ingen får någon riktig ro och alla är spända och nervösa. Det är en vecka kvar tills vi kan slappna av lite.

Själv löser hon tentaångesten med att boka in sig på allt på IKSU för att springa, simma, träna bort sin ångest. Det funkar det med!
Imorgon blir det dock bio, de ska se Persbrandt rädda världen och äta godis. För imorgon är det helg! Tenta ångest I'll see you monday!
(psst. hon kommer säkert spendera helgen på UB med men ska försöka sig på sociala experiment såsom föreläsningar och fikor med SFQarna oxå)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar